Influencer pentru Geniustore

Geniustore este in cautare de micro si macro-influencers si /sau partener afiliat  activi pe blog, YouTube si/sau social media, carora le place sa scrie ori sa vorbeasca despre produse destinate sporturilor in aer liber cum ar fi airsoft , paintball , trasul cu prastia  , produse pentru camping, precum si alte tipuri de produse care se gasesc pe siteul nostru . Sunt bine-veniti chiar si avocati influencerii care pot crea materiale cu referire la legislatia armelor si munitiei despre sporturile respective , conduiata , pastrarea si manipulrea armelor de tip airsoft si paintball in conditii legale . Materialele realizate trebuie sa fie in limba romana, fara greseli gramaticale. 

Cerinte:
* O  buna cunoastere a principalelor platforme de social media
* Ortografie si gramatica perfecta, incat textul de blog sa nu necesite vreo editare
* Textul de blog trebuie să contina cel putin 300 de cuvinte, cu link-urile si cuvintele cheie stabilite
* Postarile pe social media trebuie să includa tag-urile și hashtag-urile stabilite.
* Personalitate prietenoasa, cu un stil de scriere pozitiv

In cazul în care esti interesat/a de a fi blogger/vlogger sau social media influencer pentru Geniustore , lasa-ne un mesaj in care ne oferiti cat mai multe detalii despre oferta de colaborare pe adresa de e-mail officegeniustore@gmail.com  . Iar noi vom analiza informatiile furnizate si te vom contacta daca vom considera ca se indeplinesc criteriile noastre.


De asemenea, te invitam sa participi si in programul nostru de afiliere pentru sansa de a castiga comisioane pe baza comenzilor inregistrate.