Walther PPK/S 6 mm, < 0,5 J cu actionare mecanica

Walther
[1]
192,99 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🍀 Disponibila Plata in Rate 🍀
Walther
Cod produs - SKU 110-858
EAN 4000844587749
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Stoc limitat

Descriere

Walther PPK/S 6 mm este o replică cu arc a pistolului folosit de filmul Agent 007, echipat cu o glisă metalică, un sistem de tragere care îmbunătățește precizia și o magazie de mare capacitate. 

PPK/S, cu o energie cinetică pana la 0,5 joule și acționare mecanică. Este proiectat pentru a fi compact și ușor, cu un cadru din polimer și o glisă metalică.

Sistemul hop-up este fix și funcționează cel mai bine atunci când se trage cu BB-uri de 0,12 g, oferindu-le o traiectorie plată și o precizie repetabilă.

Pistolul are o siguranță reglabilă care blochează mecanismul de declanșare și protejează împotriva unei lovituri necontrolate.

Mansonul, tragaciul, butonul de eliberare a incarcatorului si siguranta sunt metalice si functionale.

Designul compact al acestui pistol îl face ușor de manevrat și portabil. Este o replica ideal pentru jucatorii incepatorii dar si pasionatii de istorie datorita istoriei variantei de foc al acestuia

Pistolul PPK/S este versiunea modificată a celebrului pistol Walther PPK (Polizei Pistole Kriminal), creat în anul 1931. Acesta a fost dezvoltat pentru a fi un pistol compact, ușor și ușor de ascuns pentru uzul poliției și al ajutorului secret. PPK a succes, fiind folosit de fost multe proiecte de aplicare a legii și a serviciilor secrete în întreaga lume. Este cunoscut ca un pistol icnonic, fiind folosit în filme, cărți și alte lucrări de ficțiune. Walther continuă să producă și să vândă PPK/S astăzi, oferind o varietate de opțiuni și finisaje pentru a se potrivi cu gusturile și nevoile proprietarului.

Pachetul contine: pistolul Walther PPK/S, incarcator, o punga cu bile 0.20g (aproximativ 100 buc ) si manual de instructiuni. 

Detalii

SKU
110-858
EAN
4000844587749
Categorii
Brand

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
Casian Andrei
02 feb. 2022
O copie dupa pistolul original excelenta si la un pret super accesibil. Recomand!