Spray Reizgas Hoernecke 400 ml

Hoernecke
297,99 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Hoernecke
Stoc 1
Cod produs - SKU TW-602

Descriere

Un dispozitiv profesionist cu distanta și capacitate maximă

Modelul Super-Gigant este cel mai puternic spray CS din gama. Este echipat cu un buton de pulverizare în formă de con și evacuează substanța activă într-un pattern de pulverizare larga. Spray-ul poate fi păstrat la îndemână în zona de intrare a casei tale sau în noptiera ta. Datorită prinderii proaspăt proiectate, este optimizat pentru operarea cu o singură mână și, prin urmare, este potrivit și pentru utilizare profesională în industria de securitate. O supapă specială cu jet lung, asigură performanțe maxime de pulverizare.

Prindere ergonomică a manerului cu capac de siguranță cu deschidere automată cu arc, optimizat pentru o operare rapidă cu o singură mână

Protecție ideală împotriva declanșării accidentale. Un sistem inteligent cu un capac pliabil sprijinit de arc. Când apăsați butonul de eliberare, glisați capacul în sus cu degetul mare. Capacul apoi se inchide automat din nou.

Indicator optic de primă utilizare

La declanșare, indicatorul optic de primă utilizare este îndepărtat automat și indică dacă dispozitivul a fost deja utilizat.

Agent iritant: extract de chili natural OC (Oleoresin Capsicum)

Continut: 400 ml

Model de pulverizare: flux de pulverizare conic (dispersant)

Distanta de tragere : 4 - 5 m

Caracteristici: mecanism de siguranță flip-top, indicator pentru prima utilizare, supapă cu jet lung

Dimensiuni: 66 / 255 mm

Greutate: 455g

Testat și aprobat

Sprayurile de autoapărare TW1000 CS sunt testate de Institutul German de Aerobiologie din cadrul Societății Fraunhofer, în conformitate cu prevederile Legii armelor germane. Sunt aprobate pentru vânzare fără licență și înregistrate cu marca de conformitate „BKA 1r2” BKA.

Folosiți numai în caz de pericol!

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review