Spray Paralizant Umarex Perfecta Stop Attack 40ML

UMAREX
36,99 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
UMAREX
Stoc 4
Cod produs - SKU 2.1904
EAN 4000844404190

Descriere

Spray Paralizant Umarex Perfecta , 40ml Eficienta pana la 4 metri distanta

In caz de pericoEficienta pana la 4 metri distantal, pulverizati spre fata agresorului jet-uri scurte timp de aproximativ 1 secunda, in directia vantului (niciodata impotriva) de la o distanta de 1-2m. Nu folositi in spatii inchise si la distante mai mici de 1 metru. Efectul dureaza aproximativ 30 de minute.

Contine Oleoresin Capsicum (10%OC). Interzis de folosit asupra copiilor, femeilor insarcinate, persoanelor varstnice sau suferinde. Se foloseste doar de persoanele cu varste mai mari de 18 ani. Provoaca iritatii la nivel cutanat si ale cailor respiratorii.

ATENTIE:A nu se expune la flacara deschisa, suprafete incinse si la temperaturi mai mari de 50°C. Nu perforati si nu aruncati in foc doza dupa folosire.

Acordarea primul ajutor: La nivelul ochilor:spalati cu multa apa multa timp de cateva minute. Indepartati lentilele de contact daca este cazul si continuati spalarea.
Pe piele:spalati cu apa si sapun. Nu folositi creme sau uleiuri.
La inhalare:respirati aer proaspat pret de cateva minute.

Daca problemele persista chiar si dupa o ora, prezentati-va la medic cu produsul pentru a stabili rezolvarea problemei. Produsul contine capsaicin. Produsul poate provoca reactii alergice.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review