Spray Iritant Lacrimogen Model Pepper Gun - Silver - 28 G

301,99 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Cod produs - SKU 80403
EAN 022188804034
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Stoc limitat

Descriere

Spray-ul - pistol lacrimogen de la Mace este cel mai precis Spray lacrimogen neletal pentru autoaparare disponibil in acest moment pe piata. Ideal pentru apararea la distanta cu design-ul comod si precizia unui pistol, sistemul avansat de lansare va permite sa pulverizati spre atacatori un jet puternic de Oleoresin Capsicum de la o distanta de 6 m din orice unghi.
Spray-ul - pistol lacrimogen cu LED Strobo se caracterizeaza printr-un LED activat de tragaci care distrage atentia atacatorului si va ajuta sa tintiti spre acesta pe intuneric . Apasati o data pe tragaci pentru a activa functia de lanterna. Apasati a doua oara pe tragaci, iar lumina va pulsa intermitent.
Disponibile intr-o varietate de culori , Spray-urile pistol sunt usor de reincarcat cu cartuse preumplute si fiecare pistol include, cartus cu apa pentru antrenament, Cartuse cu OC si o baterie in cazul modelelor cu LED.
Te poti autoapara in situatii periculoase cu puternica si eficienta formula Mace : 10% Oleoresin Capsicum si colorant invizibil UV care poate ajuta politia sa-ti identifice atacatorul . Pulverizeaza si fugi.
Spray-urile lacrimogen de la Mace sunt create pentru a fi sigure si eficiente fiind mijloace neletale pentru autoaparare.

Efecte: Spray-ul de la Mace contine Oleoresin Capsicum (OC) un ingredient natural derivat din ardei iute. In contact direct cu fata, Oleoresin Capsicum face ochii sa se inchida strans, provoaca tuse si o senzatie intensa de arsura pe piele insotita de un disconfort extrem pentru sistemul respirator si vizual. Efectele ar trebui sa se reduca in 45 de minute.

Utilizare: Pentru efect si distanta maxima si pentru a-l pregati de utilizare imediata este recomandat sa agitati de cateva ori spray-ul lacrimogen inainte sa tintiti si sa descarcati asupra atacatorului. Lansati jetul prin apasarea tragaciului timp de 2-3 secunde folosind degetul mare sau aratator. Spray-ul poate fi rapid distribuit daca tragaciul este actionat continuu.

Siguranta: Iritant puternic, nu-l tineti la indemana copiilor. Cititi instructiunile si informatiile de prim-ajutor incluse inainte de a folosi Spray-ul lacrimogen. Daca sunteti expus accidental la Spray, scoateti imediat lentilele de contact contaminate si hainele, clatiti cu multa apa rece partile afectate si iesiti la aer curat cat mai repede posibil. Recipientele sunt sub presiune , nu le perforati sau ardeti.

Depozitare: Depozitati in loc uscat si racoros departe de zone cu caldura, flacara sau lumina solara puternica. Nu depozitati in locuri unde temperatura poate depasi 50A°C, ca vehicule inchise, care ar putea face recipientele sa piarda lichid din cauza presiunii excesive si astfel sa nu mai functioneze corespunzator. Nu depozitati in medii cu temperatura sub 0°C, care poate cauza pierderea presiunii si scaderea distantei efective la care poate fi folosit spray-ul.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review