Pușca de Asalt DS4 Carbine - Electrică 6mm

399,00 RON (TVA inclus)
Livrare Gratuita!
Cod produs - SKU 110-1165
EAN 5707843026628

Descriere

Pușca de Asalt DS4 Carbine - Replică Electrică pentru Airsoft, Ușoară și Durabilă

Prezentare DS4 Carbine - Replică Electrică de Airsoft

Descoperiți o replică electrică a puștii de asalt DS4 Carbine, proiectată special pentru tinerii entuziaști ai airsoftului. Această pușcă de airsoft cântărește mai puțin de 2 kg datorită utilizării plasticului ABS durabil, oferindu-vă totuși un finisaj mat atractiv, similar cu cel al metalului.

Design Ușor, Dar Durabil

Replica puștii DS4 Carbine a fost fabricată folosind plastic ABS durabil. Deși greutatea sa este de sub 2 kg, finisajul mat îi oferă un aspect similar metalului, fără a dubla greutatea replicii.

Accesorii Incluse

Pușca vine cu o serie de accesorii pentru a vă îmbunătăți experiența de joc. Pachetul include un mâner frontal, o lanternă tactică, un vizor cu punct roșu, ochelari de protecție, BB-uri, un încărcător de viteză, o magazie de 40 de BB-uri, două capace pentru șinele de țesător, precum și monturi și chei hexagonale.

Dimensiuni și Greutate

Cu o lungime a țevii de 360 mm și o lungime totală de 925 mm, replica DS4 Carbine cântărește 1800 g. Această greutate minimă este obținută datorită utilizării plasticului durabil ABS.

Detalii Tehnice

Replica are o transmisie electrică și o cutie de viteze non-standard.Tipul magazinului este low-cap, cu o capacitate de 40 de BB-uri.

Producător

DS4 Carbine este un produs realizat de DS Arms INC., SUA în colaborare cu Action Sport Games.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review