Pusca de asalt AEG Specna Arms SA-A03 - Chaos Grey

1.750,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🍀 Disponibila Plata in Rate 🍀
Cod produs - SKU 110-916
EAN 5902543041913
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Replica  puștii electrice de asalt SA-A03  este realizată din metal, plastic și oțel (toate șuruburile, știfturile și mânerul tactic al praștii sunt din oțel). Cutia de tip SF și mânerul pistolului sunt din plastic polimer. Corpul replicii și ansamblul șinei RIS au fost anodizate. Pe corp au fost aplicate marcajele USMC.

Replica folosește  un sistem rapid de înlocuire a arcurilor, așa-numitul Enter & Convert™ . Acest lucru permite ajustarea rapidă și eficientă a puterii replicii la condițiile așteptate pe terenul de joc fără a avea acces la un atelier sau la o serie de unelte specializate - după îndepărtarea cutiei de viteze din corpul replicii, procesul de înlocuire a arcului în sine durează literalmente câteva secunde.

Pușca a fost complet adaptată pentru a funcționa cu  baterii LiPo și LiFe.  Datorită vitezei inițiale de la gura de la început de  ~410 FPS , replica este perfectă pentru operațiuni de rază medie. Setul include și  un arc M90ceea ce vă permite să reduceți viteza inițială la ~310 FPS, făcând replica perfect adaptată operațiunilor cu rază scurtă de acțiune sau în interiorul clădirilor.

SA-A03 este echipat cu  o șină RIS superioară de 22 mm , un set de șine RIS frontale și un suport reglabil. Pe șina superioară RIS au fost montate ochiuri de fier  flip-Up . 

Datorită stocului extensibil  cu o placă anti-alunecare , este posibilă ajustarea lungimii replicii la construcția și preferințele trăgătorului. Dispozitivul botului a fost montat pe  un filet stânga de 14 mm , care permite conectarea unui supresor de sunet în locul său.

Replica vine cu un  magazin Hi-Cap din oțel care conține 300 de BB-uri. 

Setul include: 
- replica,
- revista, 
- ochiuri de fier,
- arc principal suplimentar.

Date tehnice
Material: metal, oțel și plastic
Lungime butoi: 290 mm
Lungime totală: 700-785 mm
Greutate: 2580 g
Culoare: Chaos Grey
Drive: electric
Cutie de viteze: modificat v2
Viteză inițială: 410/310 FPS
Hop-Up: da, reglabil
Tip magazie: Hi-Cap
Capacitate magazie: 300 BBs

Detalii

SKU
110-916
EAN
5902543041913
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review