Pușcă de asalt AEG Krytac Trident MK2 CRB

3.570,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Cod produs - SKU KRT-01-018193
EAN 0810237025413
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Replica puștii electrice  de asalt  Trident MK2 CRB este realizată din aluminiu și plastic. Doar stocul și mânerul pistolului sunt din plastic, celelalte elemente, inclusiv receptorul, mânerul frontal și țeava sunt din aluminiu.

Carabina este echipată cu  o șină RIS superioară de 22 mm  și o prindere frontală  KeyMod . Puteți atașa segmente dedicate ansamblului KeyMod, de exemplu șine RIS (piulițe KeyMod) în orice poziție și orice configurație, datorită orificiilor situate în jurul mânerului (fante KeyMod). Vizorele mecanice au fost montate pe șina superioară RIS.

Datorită stocului extensibil finisat  cu un picior cu o textură anti-alunecare, este posibilă ajustarea lungimii replicii la construcția și preferințele trăgătorului. Ascunzătorul standard a fost montat pe un filet stânga (CCW) de 14 mm.

Carabina are  un selector de mod de tragere cu două fețe  și un dispozitiv de blocare funcțional care va facilita accesul la sistemul hop-up al replicii.

Inima replicii este  o cutie de viteze V2 întărită, modificată,  bazată pe rulmenți cu bile de 8 mm. Cutia de viteze este echipată cu  un MOSFET integrat  care reglează funcționarea electronicii și a sistemului de declanșare. Scheletul are o fereastră suplimentară de inspecție pe partea stângă, permițându-vă să vizualizați funcționarea corectă a sistemului și întreținerea acestuia (lubrefiere). În plus, cutia de viteze este echipată cu   un sistem de schimbare rapidă a arcurilor.

Carabina vine cu un  magazin Hi-cap , care conține 300 BB-uri.

Setul include:
- replica,
- magazie,
- tija de curatare,
- sina RIS pentru Keymod,
- vizor de fier.

Date tehnice
Material: aluminiu și plastic
Lungime butoi: 280 mm
Lungime totală: 720-805 mm
Greutate: 2800 g
Transmisie: electric
 modificat v2
Viteză inițială: 380 FPS
Hop-up: da, reglabil
Capacitate incarcator Hi-cap 300 BBs

Detalii

SKU
KRT-01-018193
EAN
0810237025413
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review