Pistol Smith&Wesson M&P9 Performance Center GBB

UMAREX
910,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
UMAREX
Cod produs - SKU 2.6452
EAN 4000844664006
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

O replică pe gaz a pistolului Smith&Wesson M&P9 Perfomance Center alimentat cu gaz verde. Modelul este realizat dintr-o combinație durabilă de metal și plastic. Pistolul a fost fabricat sub  licență de la Smith & Wesson  și au fost aplicate marcajele producătorului original.

Versiunea Performance Center se caracterizează printr-un design modificat al toboganului, lunete ridicate deschise și o placă de montare, care în arma de foc reală a permis instalarea lunetelor RMR cu punct roșu.

Sub țeavă există  o șină de montare  RIS , datorită căreia pistolul poate fi echipat cu o serie de accesorii tactice, cum ar fi un laser sau o lanternă. 

Pistolul este echipat cu un declanșator cu un clichet suplimentar care acționează ca un dispozitiv de siguranță. Mânerul confortabil cu o structură anti-alunecare marcată clar este extins cu  un sistem de plăcuțe interschimbabile,  care vă permite să ajustați echipamentul la nevoile dumneavoastră.

Sistemul mobil  de respingere  pune în mișcare manechinul cu fiecare lovitură. După tragerea ultimului BB din magazie, glisorul se blochează în poziția spate. Datorită sistemului de gaz sigilat, replica trage BB-uri la o viteză de  310 FPS.

Replica vă permite să îndepărtați toboganul în același mod ca în arma de foc viu, ceea ce, pe lângă creșterea realismului manoperei, permite curățarea și întreținerea ușoară a echipamentului.

Date tehnice
Material: metal și plastic
Lungime totală: 192 mm
Greutate: 652 g
Culoare: negru
Drive: green gaz
Viteza inițială: 310 FPS
Hop-up: da, reglabil
: Low-cap
Capacitate magazie: 22 bile
Producător:  Smith&Wesson

Detalii

SKU
2.6452
EAN
4000844664006
Brand
Culoare
Culoare neagra

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review