Pistol-mitralieră Scorpion vz 61 - O Replică Autorizată de la Action Sport Games

300,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🍀 Disponibila Plata in Rate 🍀
Cod produs - SKU 110-1061
EAN 5707843002738
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere


Pistol-mitralieră Scorpion vz 61 de la Action Sport Games

Pistol-mitralieră Scorpion vz 61, o replică autorizată produsă de renumitul brand danez Action Sport Games, combină istoria și performanța într-un produs airsoft unic. Realizat din metal și plastic, acest model reunește calitatea și autenticitatea, reușind să recreze cu precizie un pistol-mitralieră compact utilizat de trupele și serviciile Blocului de Est.

Caracteristici și Funcții

Stocul pliabil al modelului permite reducerea dimensiunilor replicii dacă este necesar, făcând acest pistol ideal pentru diverse tipuri de jocuri airsoft, inclusiv CQB (Close Quarters Battle). În plus, Scorpion vz 61 este echipat cu o lunetă fixă și o lunetă mobilă care poate fi poziționată în două moduri diferite, în funcție de preferințele fiecărui jucător.

Una dintre trăsăturile distinctive ale acestui model este sistemul Hop-Up fix, care sporește raza de acțiune și precizia replicii. Încărcarea se realizează prin tensionarea arcului, proces facilitat de un mâner ce poate fi mutat pe ambele părți ale pistolului pentru a satisface atât jucătorii dreptaci, cât și pe cei stângaci.

Detalii Tehnice

Pistolul-mitralieră Scorpion vz 61 vine într-o combinație de culori negru și maro. Având o viteză inițială de 135 fps, replica cu arc oferă performanță și autenticitate. Capacitatea magaziei este de 15 BB-uri, iar diametrul butoiului este de 6,03 mm. Lungimea totală a pistolului variază între 285 mm cu stocul pliat și 550 mm cu stocul desfăcut. Replica cântărește 600 g, ceea ce o face manevrabilă și ușor de utilizat.

Setul include replica pistolului-mitralieră Scorpion vz 61 și o magazie în linie cu o capacitate de 15 bile.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review