Pistol GBB WE Hi-Capa 4.3,, Maple Leaf'' OPS Ediție Specială - Negru

773,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Cod produs - SKU 67202
EAN 5902543940810
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Replica pistolului Airsoft Hi-Capa 4.3 produs de WE. Funcționat cu gaz verde, echipat cu un butoi de precizie 6.02, o curbă Hop-Up de 60 de grade și o cameră completă Maple Leaf Hop-Up. Realismul în timpul tragerii adaugă sistemul Blow-back, precum și blocarea în poziția din spate după tragerea ultimei mingi.

Pistolul a fost construit în mare parte din metal, iar elementele de finisare au fost din plastic. Cadrul, toboganul, țeava și magazia sunt din metal, în timp ce căptușelile pistolului cu o textură anti-alunecare sunt din plastic.

Pistolul este echipat  cu un sistem de respingere care pune șurubul în mișcare la fiecare lovitură. După tragerea ultimului BB din magazie, glisorul se blochează în poziția spate. Datorită sistemului de gaz sigilat, replica trage BB-uri  la o viteză de 320 FPS .

Replica este echipată cu un blocaj dublu de declanșare. Prima aripă este situată pe partea laterală chiar deasupra degetului mare, iar a doua presiune pe spatele placajului. Utilizarea unei astfel de soluții forțează o prindere adecvată pentru a trage și, de asemenea, protejează împotriva tragerii necontrolate.

Există o șină de montare RIS sub țeava pistolului, datorită căreia pistolul poate fi echipat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un indicator laser sau o lanternă. 

Replica vine cu o magazie cu o capacitate de 30 BB-uri. 

Date tehnice
Material: plastic si metal
Lungime totala: 200 mm
Greutate: 940 g
Culoare: Negru
Drive: green gaz
Viteza initiala: 350 FPS
Hop-up: da, reglabil
Tip magazie: Low-Cap
Capacitate magazin: 30 BBs
Producator:  WE

Detalii

SKU
67202
EAN
5902543940810
Brand
WE

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review