Pistol GBB Beretta M9A3 FM CO2 - INOX

UMAREX
820,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
UMAREX
Cod produs - SKU 2.6507
EAN 4000844813831
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Replică pe gaz a  pistolului Beretta  alimentat de o  capsulă de CO2 . Modelul a fost realizat aproape în întregime din elemente metalice, iar doar detalii precum căptușeli de prindere cu structură anti-alunecare au fost realizate din plastic. Pistolul a fost fabricat sub  licență de la Pietro Beretta SpA  și au fost aplicate marcajele producătorului original.

Pistolul este echipat cu  sistemul Blow-Back,  care pune în mișcare manechinul la fiecare lovitură. După tragerea ultimului BB din magazie, glisorul se blochează în poziția spate. Datorită sistemului de gaz sigilat, replica trage BB-uri la o viteză de 330 FPS.

Replica vă permite să îndepărtați toboganul în același mod ca în arma de foc viu, ceea ce, pe lângă creșterea realismului manoperei, permite curățarea și întreținerea ușoară a echipamentului.

Sub țeavă există  o șină de montare  RIS , datorită căreia pistolul poate fi echipat cu o serie de accesorii tactice, cum ar fi un laser sau o lanternă. Pistolul este echipat cu  o pârghie de siguranță cu două fețe care protejează împotriva împușcării necontrolate.

Butoiul se incheia cu un filet de 14 mm pe stanga, care permite instalarea de accesorii precum amortizor sau reflector BB.

Date tehnice
Material: metal si plastic
Lungime totala: 226 mm
Greutate: 1070 g
Culoare: Inox
Drive: CO2
Viteza initiala: 330 FPS
Hop-up: da, reglabil
Suflare inapoi: da
Low-Cap
Capacitate magazin: 22 BBs
Producator :  Umarex,

Detalii

SKU
2.6507
EAN
4000844813831
Brand
Culoare
Pistol GBB Beretta M9A3 FM CO2 - INOX

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review