PISTOL CO2 ASG SIG SAUER P320 M17

1.023,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Cod produs - SKU AIR-PF-M17-E
EAN 0798681613847
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

O replică alimentată cu gaz a pistolului Sig Sauer M17 . Fabricat din metal si plastic. Ca si in original, corpul este din plastic. Broasca este din metal. Replica poate fi alimentată atât cu CO2, cât și cu gaze verzi .

Din 2017, modelul Sig Sauer P320 este pistolul de serviciu al Armatei SUA. Replica M17 este o replică exactă a pistolului folosit în armata SUA.

Mecanismul de declanșare funcționează în sistemul DAO ( doar acțiune dublă) - ceea ce înseamnă că fotografierea este posibilă din așa-numitul „auto-armare” - prin apăsarea trăgaciului pe toată lungimea sa, ciocanul este armat mai întâi, apoi eliberat, provocând împușcătura. Pârghia de blocare a declanșatorului a fost plasată pe ambele părți ale pistolului, datorită căreia poate fi utilizată convenabil de către stângaci și dreptaci.

Pistolul este echipat cu un sistem de respingere care pune toboganul în mișcare la fiecare lovitură. După tragerea ultimului BB din magazie, glisorul se blochează în poziția spate. Datorită sistemului de gaz sigilat, replica trage BB-uri la o viteză de 410 FPS .

Cargatorul se eliberează după apăsarea butonului situat la baza dispozitivului de protecție a declanșatorului (apărătoarea declanșatorului) la mânerul din partea stângă a pistolului.

Există o șină de montare RIS sub țeava pistolului , datorită căreia pistolul poate fi echipat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un indicator laser sau o lanternă. Pe spatele toboganului se afla un cutter pentru montarea colimatoarelor de tip Docter (pentru montarea colimatorului este necesara o placa speciala).

Pistolul vine cu un magazin Low-cap, care contine 21 BB-uri si un cartus CO2 de 12 g.

Date tehnice
Material: metal si plastic
Lungime totala: 216 mm
Greutate: 744 g
Culoare: maro
Drive: CO2
Viteza initiala: 410 FPS
Hop- sus: da, reglabil

 Low-cap
Capacitate imcarcator: 21 BB

Detalii

SKU
AIR-PF-M17-E
EAN
0798681613847
Categorii
Brand
Culoare
ASG GBB SIG SAUER P320 M17 PISTOL CO2

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review