Pistol airsoft CO2 CZ 75 P-07 Duty Blow Back

450,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Cod produs - SKU 1335
EAN 5707843043151
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Pistol alimentat cu CO2 comprimat - alimentat de un cartuș de 12 grame plasat în mâner. În fața cartuşului se află o magazie pentru BB-uri de 16 6 mm , a cărei viteză la gura este de 358 FPS .

Pistolul are o structură din polimer - un material plastic modern, durabil din punct de vedere mecanic, ușor și rezistent la condițiile meteorologice și, în același timp, cald la atingere. 

Pe mâner, în locurile de contact cu mâinile, a fost aplicată o textură anti-alunecare - împiedicând alunecarea pistolului în mâini și sporind controlul asupra pistolului. În spate, deasupra mânerului și sub cocos, există un pinten - un element care protejează partea superioară a mâinii împotriva impactului șurubului de retragere, îmbunătățind semnificativ confortul ținerii pistolului și slăbind recul pistolului . 

Toboganul mobil este fabricat din metal , iar în locul mânerului de reîncărcare i s-au dat nervuri clare - o astfel de soluție este utilizată în armele de serviciu moderne pentru a preveni alunecarea toboganului din degete și pentru a asigura o eficiență de reîncărcare de 100%.

Pistolul are un sistem Blow Back - șurubul este aruncat înapoi după fiecare împușcătură - recul este destul de puternic, datorită căruia ai impresia de a trage dintr-un prototip de luptă. Un avantaj suplimentar al sistemului de retragere a șurubului este armarea ciocanului , care este eliberat cu declanșatorul SA ( Single Action)- declanșator cu o singură acțiune). Datorită acestui lucru, întreaga magazie poate fi trasă în mai puțin de 5 secunde!

Tragerea ultimei mingi va fi semnalata de toboganul ramas in pozitie spate . După ce ați plasat un nou magazin în mâner, este suficient să mutați pârghia de eliberare a glisierei în jos - ciocanul va rămâne descărcat, iar tragerea pe trăgaci va provoca o împușcătură. Pârghia de eliberare a glisării este situată pe partea stângă a pistolului, deasupra trăgaciului și este cea mai înainte. Î

n mod similar, în partea stângă există un buton de prindere a revistei (la baza apărătoarei declanșatorului din mâner) și pârghia de blocare a declanșatorului - în poziția paralelă cu axa țevii (de-a lungul glisierei), pistolul este armat și blochează în diagonală trăgaciul, prevenind o lovitură.

Declanșatorul este bine profilat și atingerea acestuia nu va fi o problemă pentru o persoană chiar și cu degete foarte scurte. Apărătorul de declanșare de tip luptă este un suport confortabil pentru degetul mâinii care nu trage, iar dimensiunea acestuia vă permite să trageți chiar și cu mănuși groase.

Vizorele  sunt  o lunetă și una din spate , pe care au fost aplicate  elemente albe  pentru a facilita aplicarea rapidă la țintă. Sub țeava se află o șină de montare STANAG 2324 (cunoscută și sub numele de țesător, picatinny sau mil-std-1913) care permite utilizarea unei lanterne sau a unui vizor laser. 

Deșurubarea capacului din interiorul carcasei butoiului vă permite să montați un amortizor pe filet.

Șurubul de reglare Hop Up este ascuns sub fereastra de ejectare în blocare și vă permite să ajustați rotația BB la greutatea sa și la distanța la care va avea loc filmarea. 

Date tehnice
Material: polimer
Lungime butoi: 90 mm
Lungime totală: 190 mm
Greutate: 730 g
Culoare: negru
Diametru butoi: 6 mm
Putere: CO2
Viteză inițială: 358 FPS
Cutie de viteze: standard
Hop-up: da, reglabil
Tip magazie: in- linie
Capacitate magazine: 16 BB-uri

Detalii

SKU
1335
EAN
5707843043151
Culoare
Gratuit

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review