Pepper-Jet Profesional Hoernecke 400 ml

Hoernecke
338,99 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Hoernecke
Stoc 1
Cod produs - SKU 613
EAN 4017599006135

Descriere

Un dispozitiv profesionist cu distanta si capacitate maxima

Modelul Super-Gigant este cel mai puternic spray cu ardei din gama. Este echipat cu un buton de pulverizare in forma de con si evacueaza substanta activa intr-un jet lichid de precizie. Spray-ul poate fi pastrat la indemana in zona de intrare a casei tale sau in noptiera ta. Datorita prinderii proaspat proiectate, este optimizat pentru operarea cu o singura mana si, prin urmare, este potrivit si pentru utilizare profesionala in industria de securitate. O supapa speciala cu jet lung, asigura performante maxime de pulverizare.

Prindere ergonomica a manerului cu capac de siguranta cu deschidere automata cu arc, optimizat pentru o operare rapida cu o singura mana

Protectie ideala impotriva declansarii accidentale. Un sistem inteligent cu un capac pliabil sprijinit de arc. Cand apasati butonul de eliberare, glisati capacul in sus cu degetul mare. Capacul apoi se inchide automat din nou.

Indicator optic de prima utilizare

La declansare, indicatorul optic de prima utilizare este indepartat automat si indica daca dispozitivul a fost deja utilizat.

Agent iritant: extract de chili natural OC (Oleoresin Capsicum)

Continut: 400 ml

Model de pulverizare: Jet lichid

Distanta de tragere : 5 - 6 m

Caracteristici: mecanism de siguranta flip-top, indicator pentru prima utilizare, supapa cu jet lung

Dimensiuni: 66 / 255 mm

Greutate: 509 g

Autoaparare

Pulverizatoarele cu ardei TW1000 functioneaza in mod fiabil in autoaparare si au fost utilizate cu succes ca pulverizator universal pentru autoaparare in multe tari din intreaga lume.

Folositi numai in caz de pericol!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review