Heckler & Koch VP9 Pistol tactic

UMAREX
876,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
UMAREX
Cod produs - SKU 2.6366
EAN 4000844628879
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Replica pe gaz a pistolului  Heckler&Koch VP9  este realizată din plastic și metal. Corpul si tragaciul sunt din plastic, in timp ce toboganul este din metal. Pe pistol au fost aplicate marcaje  cu licență Heckler & Koch .

Pistolul este echipat cu un dispozitiv de prindere a revistei pe două fețe și o pârghie de eliberare a glisării pe două fețe. Sub țeavă există  o șină de montare RIS de 22 mm,  datorită căreia o lanternă sau o vizor laser poate fi atașată la pistol.

Mânerul este acoperit cu  o textură anti-alunecare  care asigură manevrarea în siguranță a pistolului. În plus, setul cu pistolul include 3 mânere înlocuibile care vă permit să ajustați dimensiunea mânerului la mâna utilizatorului.

Modelul Tactical este echipat cu o țeavă prelungită cu filet stânga de 14 mm, la care se poate atașa orice amortizor de zgomot airsoft. Setul include un capac filetat cu filet.

VP9 are un  sistem  puternic de respingere care pune în mișcare manechinul. După trasarea ultimei minge din magazie,  glisorul se blochează în poziția din spate . Datorită sistemului de gaz sigilat, replica trage BB-uri la o viteză de  300 FPS.

Pe pistol a fost atașat un magazin  cu capac redus , care, pe lângă rezervorul de gaz verde, conține 22 de bile.

Setul include:
- replica,
- revista.

Specificatii
Material: metal si plastic
Lungime totală: 201 mm
Greutate: 743 g
Culoare: negru
Unitate: green gas
Viteză inițială: 300 FPS
Hop-up: da, reglabil
Suflare înapoi: da
Low-cap
Capacitate reviste: 22 BB-uri
Producător:  Umarex

Detalii

SKU
2.6366
EAN
4000844628879
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review