Heckler & Koch PSG1

Heckler & Koch
3.794,99 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Heckler & Koch
Cod produs - SKU 2.6482
EAN 4000844753922
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Replică pe gaz a sinperului german  Heckler & Koch PSG1,

concepută ca o versiune specială a puștii automate HK G3. Modificarea a fost numită Präzisionsschützengewehr, adică o pușcă de precizie , care a definit foarte precis caracteristicile puștii, iar precizia sa ridicată a însemnat că abrevierea PSG1 este astăzi asociată fără ambiguitate cu puștile cu lunetă.

Replica are o greutate de peste 5 kg si este realizată dintr-o combinație durabilă  de oțel și plastic . Elementele principale, cum ar fi corpul, lunerile, mânerul de armare și magazia sunt realizate din oțel. Plasticul a fost folosit pentru elemente precum stocul, apărătorul de mână și mânerul . Pușca are marcaje licențiate Heckler & Koch .

Mânerul frontal este echipat cu un știft de montare care vă permite să atașați un bipod sau . Există o șină RIS de 22 mm în partea de sus a replicii , care vă permite să utilizați orice obiectiv optic.

Stocul din plastic se caracterizează printr-o înălțime reglabilă a suportului pentru obraji și un picior extensibil și blocabil. Mânerul pistol se termină cu un picior cu posibilitatea de reglare. Declanșatorul este finisat cu o mică platformă reglabilă care permite poziționarea precisă a declanșatorului. Folosirea unor astfel de soluții vă permite să personalizați echipamentul în funcție de preferințele trăgătorului.

Modelul este alimentat cu green gas și vă permite să trageți bilele cu o viteză de 400 FPS . Sistemul NPAS  Acest lucru permite ajustarea ușoară a parametrilor replicii la condițiile din timpul jocului.

Replica este echipată cu un sistem blow-back cu gaz , care este responsabil pentru mișcarea toboganului la fiecare lovitură După ce ultimul BB a fost tras din magazie, glisorul este blocat în poziția spate. În combinație cu construcția solidă a replicii, crește realismul muncii puștii.

Sistemul de antrenare precis cu posibilitatea de reglare a puterii cooperează cu cilindrul interior cu lungimea de 650 mm și sistemul hop-up cu posibilitatea de reglare precisă. Reglarea sistemului hop-up  se realizează prin intermediul unui inel rotativ pe butoi, ascuns sub corpul mânerului frontal.

Magazia de 20 BB  include și un dozator de green gas . Magazia a fost extinsa cu un sistem de pini adiționali care permit blocarea alimentatorului BB și efectuarea de lovituri uscate.

Replica vine cu o cutie de transport din polimer


Date tehnice
Material: oțel și plastic
Lungime totală: 1280 mm
Greutate: 5200 g
Culoare: negru
Unitate: green gas
Viteză inițială: 400 FPS

Hop-up : da

Tip Blow-Back: GBB

Tip incarcator: Low-cap
Producător: Umarex / Heckler & Koch, Germania

Detalii

SKU
2.6482
EAN
4000844753922
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review