Grenada de mana FBG-6 pentru jocurile de airsoft, 2 secunde delay

Tactical Game Innovation
99,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Tactical Game Innovation
Stoc 1
Cod produs - SKU FBG-6
EAN 4603773831282

Descriere

Scopul acestei grenade este de a atrage atenția dușmanilor sau de a-i dezorienta pentru o perioadă scurtă de timp pentru a le distruge apărarea fără a "ucide" pe nimeni din perimetru. Se potrivește perfect scenariilor de "salvare a ostaticilor". Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un simulator de grenade frag.

Grenada nu se va detona dacă scoateți doar pinul, doar la 2 secunde după ce veți elibera maneta de siguranță (se întâmplă atunci când aruncați grenada).

Toate piesele, includ maneta de siguranta, realizate din material poliuretanic extrem de sigur si nu pot face rau nimanui care este echipat corespunzator pentru joc sau antrenament. Piroelementul complet nou oferă încredere în utilizare. Astfel iarba uscată sau frunzele nu vor fi incendiate sau dacă grenada vă va detona accidental în mână - nu vă va face rău.*

* - Posibilitatea de detonare accidental este extrem de scăzută, dar nu este corect să o excludem deloc. Vă putem garanta siguranța dacă grenada se va detona în mâinile voastre - NUMAI DACĂ UTILIZAȚI MĂȘTI DE PROTECȚIE ȘI MĂNUȘI PAINTBALL / AIRSOFT.

ATENTIE! – Aceasta este o grenadă pirotehnică. Purtați întotdeauna protecția ochilor!

Trebuie să aveți peste 18 ani pentru a achiziționa sau utiliza pirotehnica. Acesta poate fi folosit numai pe arena oficială de joc.

Detalii

SKU
FBG-6
EAN
4603773831282

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review