GLOCK 34 Gen.4 Pistol Deluxe

UMAREX
1.280,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
UMAREX
Cod produs - SKU 2.6417
EAN 4000844647344
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

O replică pe gaz a celui mai popular pistol  Glock 34 gen.4 din lume .  Este realizat din metal si plastic. Corpul pistolului este din plastic, în timp ce glisa este din  aluminiu  prelucrat pe mașini numerice CNC. Pe pistol și pe reviste au fost aplicate  marcaje autorizate ale producătorului Glock  .

Replica este realizată pe modelul celei de-a 4-a generații a pistolului Glock. Modificările aduse replicii, comparativ cu modelul anterior, constau în ergonomie îmbunătățită (eliberare mărită a revistei și eliberare al glisierei) și utilizarea unui arc de întoarcere dublu.

Pe lunetă și pe lunetă au fost aplicate  marcaje albe  pentru a facilita vederea după întuneric. Mânerul ergonomic cu caneluri pentru degete a fost acoperit  cu o textură anti-alunecare, agresivă.

Datorită sistemului  Blow Back , fiecare apăsare a trăgaciului face ca  șurubul să se retragă , ceea ce strânge cocoșul, iar mișcarea de întoarcere înainte introduce mingea în țeavă, de unde va fi trasă cu o viteză de  330 FPS  după tragerea declanșatorul. În situația în care nu există bile în magazie,  glisiera rămâne în poziția din spate . Eliberarea acestuia este posibilă după tragerea manetei de blocare.

Glock 34 este echipat cu suporturi de prindere înlocuibile, datorită cărora pistolul poate fi ajustat la nevoile individuale ale trăgătorului. Două capace de prindere au fost atașate de armă.

Sub țeavă există  o șină de montare , datorită căreia pistolul poate fi echipat cu o serie de accesorii tactice, cum ar fi un laser sau o lanternă. Setul include o revistă care conține 25 de BB-uri. De asemenea, găzduiește  o capsulă de CO2 de 12 grame.

Pistolul vine cu  o cutie de transport originala  fabricata de Glock.

Setul include: 
- replica,
- revista,
- carcasa de transport,
- tampoane de prindere inlocuibile.

Date tehnice
Material: metal și plastic
Lungime totală: 213 mm
Greutate: 695 g
Culoare: negru
Drive: CO2
Viteză inițială: 310 FPS
Hop-up: da, reglabil
Suflare înapoi: da
Tip reviste: Low-cap
Capacitate magazin: 25 BBs
Producător :  Glock, Austria/Umarex,

Detalii

SKU
2.6417
EAN
4000844647344
Categorii
Brand
Culoare
Imediat

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review