GLOCK 17 Gen.4 Green gaz

UMAREX
876,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
UMAREX
Cod produs - SKU 2.6411
EAN 4000844647245
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

O replică cu gaz a celui mai popular pistol Glock 17 gen.4 din lume .  Este realizat din metal si plastic. Corpul pistolului este realizat din plastic, în timp ce glisiera, țeava exterioară și magazia sunt din metal. Pe pistol și pe reviste au fost aplicate  marcaje autorizate ale producătorului Glock  .

Replica este realizată pe modelul celei de-a 4-a generații a pistolului Glock. Schimbările în replică, față de modelul anterior, constau în ergonomie îmbunătățită și utilizarea unui arc cu dublu retur.

Pe lunetă și pe lunetă au fost aplicate  marcaje albe  pentru a facilita vederea după întuneric. Mânerul ergonomic cu caneluri pentru degete a fost acoperit  cu o textură anti-alunecare, agresivă.
Datorită sistemului  Blow Back , fiecare apăsare a trăgaciului face ca  șurubul să se retragă , ceea ce strânge ciocanul, iar mișcarea de întoarcere introduce mingea în țeavă, de unde va fi trasă cu o viteză de  300 FPS  după apăsarea trăgaciului. . În situația în care nu există bile în magazie,  glisiera rămâne în poziția din spate . Eliberarea acestuia este posibilă după tragerea manetei de blocare.

Modelul din generația 4 este echipat cu plăcuțe de prindere înlocuibile, datorită cărora pistolul poate fi ajustat la nevoile individuale ale trăgătorului. Două capace de prindere au fost atașate de armă.

Sub țeavă există  o șină de montare , datorită căreia pistolul poate fi echipat cu o serie de accesorii tactice, cum ar fi un laser sau o lanternă. 

Date tehnice
Material: metal și plastic
Lungime totală: 202 mm
Greutate: 659 g
Culoare: negru
Drive: green gaz
Viteza inițială: 300 FPS
Hop-up: da, reglabil
Low-cap
Capacitate magazin: 23 bile
Producător:  Glock

Detalii

SKU
2.6411
EAN
4000844647245
Brand
Culoare
Gratuit

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review