GBB Swiss Arms Pistol Pistol XXL Pistol

Cybergun
564,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Cybergun
Cod produs - SKU 280514
EAN 3559962805149
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Realizată în întregime din metal, o replică grea modelată pe pistolul Sig Sauer P226 X-Five - un model folosit de serviciile în uniformă din întreaga lume. Unitatea este un cartuș de CO2 de 12 grame plasat într-un magazin care conține 24 BB-uri de 6 mm. Pistolul funcționează - asemănător cu modelul cu muniție reală - atât în sistemele SA ( Single Action ) cât și DA ( Double Action ).

Datorită sistemului Blow Back , fiecare apăsare a trăgaciului face ca șurubul să se retragă, ceea ce strânge ciocanul, iar mișcarea de întoarcere introduce mingea în țeavă, de unde va fi trasă cu o viteză de 415 fps după apăsarea trăgaciului. . În situația în care nu există bile în magazie, glisiera rămâne în poziția din spate. Eliberarea acestuia este posibilă după tragerea manetei de blocare. 

Mecanismul de declanșare este blocat - ca în original - cu un blocaj de declanșare cu aripi dublu. Pintenul de pe mâner este alungit și protejează partea superioară a mâinii împotriva alunecării care lovește toboganul atunci când acesta se mișcă înapoi.

Pe mâner, în locurile de contact cu mâinile, a fost aplicată o textură anti-alunecare - împiedicând alunecarea pistolului în mâini și sporind controlul asupra pistolului. Datorită sistemului BAXS încorporat, care învârte BB tras, precizia pistolului a fost îmbunătățită semnificativ. Vizorele sunt o lunetă fixă și o lunetă. 

Sub țeava se află o șină de accesorii de 22 mm (cunoscută și sub numele de Stanag2324 , mil-std 1913 , weaver sau picatinny ) pentru montarea luminii tactice sau a unui vizor laser.

Date tehnice
Material: metal
Lungime butoi: 95 mm
Lungime totală: 225 mm
Greutate: 1137 g
Culoare: negru
Putere: CO2
Viteză inițială: 415 fps
Hop-up: nu
Capacitate incarcator: 24 BB

Detalii

SKU
280514
EAN
3559962805149
Brand
Culoare
Culoare neagra

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review