Cutit pliabil Ganzo, lama otel inoxidabil 440C, fluier inclus

Ganzo
175,00 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🍀 Disponibila Plata in Rate 🍀
Ganzo
Stoc 1
Cod produs - SKU 110-1018
EAN 6955800402513

Descriere

Ganzo G7412-BK-WS este un cuțit pliabil pentru exterior, echipat cu o lamă din oțel inoxidabil 440C, un blocaj G-lock convenabil, căptușeli G10 și un știft cu două fețe pentru desfacerea rapidă a lamei. Este inclus un fluier de semnalizare.

Oţel inoxidabil

Ganzo G7412-BK-WS are un stil minimalist care va fi perfect ca unealtă edc sau cuțit outdoor.

Lama cuțitului este fabricată din popular oțel inoxidabil 440C, întărit la o duritate de 58-60 HRC. Datorită conținutului mai mare de carbon, oțelul 440C este rezistent la uzură, rămâne ascuțit mult timp.Tăierea lină și eficientă este asigurată de o tăietură plată, finisată cu un vârf puternic care facilitează pătrunderea și tăierea precisă. Lama a fost finisată cu metoda spălării cu pietre (baie de pietriș). Prin aceasta metoda, pe suprafața oțelului se formează o textură neregulată, care maschează eficient zgârieturile minore cauzate în timpul utilizării.

Lama blocabila
Datorită știftului cu două fețe, cutitul poate fi deschis rapid și ușor cu o singură mână. Acest lucru permite utilizarea confortabilă a cuțitului pentru dreptaci și stângaci. După deschidere, lama este blocată cu un G-lock. Încuietoarea folosită este apreciată pentru fiabilitatea și rezistența sa mecanică și, la fel ca știftul, poate fi acționată cu mâna stângă sau dreaptă.

Mâner antiderapant
În construcția fiecărui cuțit, mânerul joacă un rol important, de care depinde confortul și siguranța utilizării. Ganzo G7412-BK-WS folosește placare laminată G10 profilată. Profilul anatomic combinat cu o textura aspră a mânerului fac cuțitul confortabil și sigur de utilizat. Caracterul exterior al cuțitului este subliniat de un arc de paracord cu fluier de semnalizare, util pentru comunicare și chemare în ajutor. 

Detalii

SKU
110-1018
EAN
6955800402513
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review