Bile cu vopsea T4E, MAB 50 Prec cal. 50, 10 buc, albastru

68,99 RON (TVA inclus)

🚚 Livrare standard prin curier rapid 🚚
🎯 Ridicare personală din easybox 🎯
Stoc 3
Cod produs - SKU 2.4797
EAN 4000844767073

Descriere

Bilele de vopsea T4E Sport MAB 50 Prec au in compozitie un colorant care, atunci cand face contact, marcheaza vizibil si permanent tinta sau atacatorul. Proiectile cu precizie si raza de actiune sporite.

Precizie si raza de actiune
Carcasa din polimer dur protejeaza impotriva spargerii accidentale a mingii (de exemplu, dupa caderea la pamant), se dezintegreaza numai dupa tragerea si lovirea tintei.

Fiecare bila este inglobata intr-un sabot de polimer cu un eleron stabilizator, care face ca proiectilul sa se roteasca, crescand astfel precizia si raza eficienta.

Antrenament, antrenament, recreere
Mingile sunt umplute cu vopsea albastra, inofensiva pentru sanatate, prin urmare acest tip de munitie poate fi folosit pentru recreere, antrenament, antrenament de servicii in uniforma, la fel ca mingile standard de paintball. Culoarea albastra a acoperirii faciliteaza determinarea rapida a scopului si tipului de munitie. Peretii sunt impermeabili, astfel ca mingile Umarex T4E pot fi folosite si in medii cu umiditate ridicata sau pe ploaie. Bilele de vopsea T4E Sport MAB 50 Prec sunt proiectate pentru markere RAM de calibru .50 .

Tub transparent cu capac cu surub protejeaza bilele in timpul transportului.

Detalii

SKU
2.4797
EAN
4000844767073

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review