Tehnologia Gore-Tex: Pășește Confortabil și Protejat cu Ghetele AKU

Tehnologia Gore-Tex®

reprezintă vârful de lance în domeniul confortului și protecției pentru încălțămintea outdoor.

                                                                                    


Cu aproximativ 1.4 miliarde de pori microscopici pe centimetru pătrat, membrana Gore-Tex® asigură o barieră impenetrabilă pentru apă, în timp ce permite vaporilor de umiditate să evapore, menținând astfel picioarele uscate și confortabile.

Gama variată de ghete AKU, echipate cu tehnologia Gore-Tex®, oferă o selecție diversificată pentru iubitorii de outdoor. Fie că e vorba de condiții meteo reci, moderate sau calde, există un model AKU potrivit pentru tine.

         

  • Confort Izolat: Ideal pentru temperaturi scăzute, oferind protecție și izolație durabilă împotriva frigului, ploii, zăpezii sau gheții.
  • Confort Performant: Moderat izolat, perfect pentru varietatea condițiilor meteo, asigurând un echilibru între respirabilitate și protecție împotriva apei.
  • Confort Extins: Proiectat pentru vreme moderată sau caldă, excelent pentru activități fizice intense sau pur și simplu pentru utilizare zilnică.

 

?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>Comentarii