Cum se monteaza un recipient cu CO2 într-o arma airsoft

O butelie de CO2 se poate monta cu ușurință intr-un pistol de airsoft , insa RETINETI - respectați întotdeauna măsurile de siguranță!

 În primul rând, preveniți descărcarea accidentală și îndreptați butelia într-un mod care să va asigurati  că nimeni nu este rănit. Indiferent dacă este vorba de o carabină sau un pistol airsoft - CO2 este de obicei instalat în incarcator sau in interiorul mânerului pistolului, astfel încât pentru a inlocui butelia de CO2 trebuie să:

  1. scoateți incarcatorul sau carcasa de prindere a manerului ;
  2. întoarceți maneta piercing în sens invers acelor de ceasornic până când simțiți presiune33, pentru a o slăbi;
  3. montati capsula de CO2 cu capătul ascutit îndreptat în sus;
  4. strangeti șurubul sub sub capsula până când simțiți o rezistență crescută - acest lucru se face pentru a străpunge butelia de CO2 ;
  5. incarcati magazia .

 Arma ta airsoft este acum gata pentru a trage!

Dacă urmați instrucțiunile de mai sus, veți monta / inlocui cu ușurință și în siguranță capsulele de dioxid de carbon în pistolul de airsoft.

 Amintiți-vă, totuși, că utilizarea acestui tip de sursă de alimentare necesită, de asemenea, întreținerea corespunzătoare a echipamentului și utilizarea în siguranță a cartușului în sine. În acest caz, merită, de asemenea, să urmați câteva reguli.

Capsule de CO2 - instrucțiuni de depozitare

Capsulele de CO2 nu pot fi expuse la temperaturi ridicate (peste 48 de grade Celsius), adică expuse la surse de foc.  Nu le depozitați în apropierea unei surse de căldură, deoarece acest lucru poate duce la o descărcare. La fel cum goliti Bilele BBs din incarcatorul armei airsoft atunci când nu îl utilizați, la fel trebuie sa procedati și cu butelia de CO2. Datorită acestui fapt, supapele armei airsoft vor rezista mai mult in timp .

De asemenea, trebuie să vă amintiți să curățați pistolul airsoft în mod regulat și să mențineți în mod corespunzător folosind produse de mentenanta corespunzatoare .Comentarii